Despre noi

Grădinița cu Program Prelungit ,,Speranța”  a luat fiinta in anul 2021, fiind autorizata de catre Ministerul Educației să funcționeze  pentru nivelul  preșcolar. Activitatea se desfașoară într-un spatiu larg, generos, în încinta unei vile situate pe strada Calea Bihorului nr 53, Oradea.

Instituția dispune de un spațiu de joacă bine accesorizat, cu verdeață naturală și liniște. Colectivul unitații este alcătuit din cadre didactice cu studii superioare în domeniul științelor educației. Activitățile didactice fiind desfășurate conform curriculumului timpuriu 0 – 6 ani autorizat de M.E.

Dispunem de un cabinet medical autorizat de D.S.P., unde își desfasoara activitatea un medic specialist și asistenta medicală. Oferim, de asemenea, masa în sistem catering conform standardelor impuse de legislatia in vigoare, autorizat de D.S.V.S.A. cu bucătar calificat, meniul servit fiind unul sănătos, echilibrat din punct de vedere caloric, stabilit de medic nutriționist. Dispunem de un sistem de supraveghere video, parintii având garanția că copii sun supravegheați non-stop, siguranța lor fiind o preocupare de bază a instituției noastre .

Capacitatea instituției este 3 grupe cu program prelungit, adică  69 de locuri, vârsta de frecventare fiind de la 2 ani și 9 luni până la 6 ani.